Festival Rdeči Revirji

Home / Festival Rdeči Revirji
rr

Rdeči Revirji 2017

Petnajsti festival Rdeči Revirji bo letos v Zasavju potekal: v Hrastniku od 25. do 28. maja, v Zagorju in Trbovljah pa od 1. do 3. junija 2017
Program festivala obsega produkcije domačih in tujih ustvarjalcev: plesnih in gledaliških predstav, predstav sodobnega cirkusa, lutkovne, ulične predstave, ter množico spremljevalnih dogodkov – koncertov, razstav, instalacij, predvajanja filmov, izvajanja različnih ustvarjalnih delavnic ter drugih zanimivih aktivnosti.
Namen našega festivala ni le predstavljanje različnih umetniških žanrov in oblik, pomembno je predvsem druženje in uživanje ob prireditvah in tudi po njih.

Soorganizatorji in partnerji festivala so VITKAR zavod, KRC Hrastnik, Mladinski center Hrastnik, Mladinski center Zagorje, Delavski dom Trbovlje, Delavski dom Zagorje in Mladinski center Trbovlje.

In kaj je namen našega festivala? Predstavljanje različnih umetniških žanrov in oblik, pestrost in neposrednost, ki prinaša oživitev dogajanja na zasavskih ulicah ter skrbi za približanje kulturnih vsebin najširšemu krogu ljudi. Pomembno pa je predvsem druženje in uživanje ob prireditvah in tudi po njih. Festival ohranja ostrino umetniške besede na eni in hudomušnost na drugi strani. Letos smo dodali nove vsebine in iniciative, ki poudarjajo pomen skupnostnega dela, solidarnosti in sodelovanja.

http://rdecirevirji.si/

vitkar2
Kontaktirajte nas

Imate kakšno vprašanje? Pišite nam.

Start typing and press Enter to search